4-5-14 Vlissingen- Westkapelle retourtje 24km

Wat moet ik aan vandaag…Afgelopen nacht lokaal nachtvorst, watertemp 13 graden, weersvoorspelling van 10-12graden (ofwel, eskimoteren als ik het koud krijg), een lichte 2Bft wind, vlakke zee en lekker zonnetje. Na diverse combinaties overwogen te hebben toch maar de wetsuit icm thermoshirt met korte mouwen en een dunne anorak.

20140509-224348.jpg

Een goede keuze want in de zon voelde het toch al gauw warmer aan. Samen met Ton en Martine peddelden we op het laaste afgaand tij richting westkapelle.

20140509-224505.jpg

Helaas was de zee erg vlak en zelfs de schepen die ons dichtbij passeerden boden nauwelijks wat leuke surfgolven. Toch was het lekker op het water. Ook op het strand was het redelijk druk. Veel vissers waar we ruim omheen peddelden en veel wandelaars. Het laatste stuk konden we merken dat het tij begon te keren, maar de radartoren was al vlakbij. Een leegstaand bankje op de dijk bood een goede pauzeplek.
Na een lange pauze, stapten we weer in onze kayaks voor de terugweg. Wederom stroming mee, maar nu ook de wind in de rug en de anorak uit. Heerlijk relaxed en al snel weer terug in Vlissingen.

20140509-224553.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: